ZŠBT výhercem miniházené 23/24 Soutěže

30.05. 2024

Obnovená premiéra naší školy v turnajích školní ligy miniházené dopadla na výbornou. Jednalo se o projekt určený malým házenkářům - 4. až 5. tříd ZŠ. Možnost se pravidelně měřit s týmy jiných základních škol ze Dvora Králové n. L. pak byla velkým lákadlem.

Obě kategorie absolvovaly všech 8 turnajů a celkem si tento sport vyzkoušelo bezmála 30 žáků naší školy. Čtvrťáci předváděli celou sezonu výborné týmové výkony, které završili 100% bilancí v posledním turnaji. Celkem se pak po právu stali vítězi celé ligy, kdy zapsali neuvěřitelných 26 výher, 2 remízy a pouze 4 prohry se skóre 198:80. Celkovou dominanci podtrhl v této kategorii ještě Matyáš Blüml, který se stal se 116 brankami i nejlepším střelcem.

 

Celkové pořadí 4. tříd:

1. ZŠ Bílá Třemešná

2. ZŠ Schulzovy sady II. 

3. ZŠ Strž                  

4. ZŠ Podharť             

5. ZŠ Schulzovy sady I.       

 

Uznání zaslouží ale i žáci 5. tříd. I oni bojovali a naskočili do soutěže s vervou. Projevila se však absence z minulých let i veliká různorodost soupisek mezi jednotlivými turnaji. Přes odlišný výsledek oproti svým mladším kolegům, mohu chválit za viditelné zlepšování dovedností u všech hráčů. Na lepší než 4. místo to ale bohužel nestačilo = celkem 4 uhrané body a skóre 76:169.

 

Celkové pořadí 5. tříd:

1. ZŠ Schulzovy sady I.   

2. ZŠ Schulzovy sady II. 

3. ZŠ 5. května                 

4. ZŠ Bílá Třemešná             

 

Moc děkuji všem hráčům za zážitky během celého roku a těším se na nové hráče v příštím ročníku!

Autor: Mgr. Jiří Šimek, Ph. D.

Zobrazení stránky: 0x