Vzdělávací zájezd do Londýna 2024 - doplněno další foto Akce

13.05. 2024

V termínu od 26.4. do 1.5. se část našich žáků spolu s kamarády ze ZŠ Dubenec a s doprovodem potulovala na vzdělávacím zájezdu. Zamířili jsme na celé dva dny do Londýna a jeden krásný den si nás mohl užít i Windsor. Do galerie vkládám jen pár fotografií, více jste již jistě zhlédli na našem webu. Pro zajímavost ale přikládám několik vět od našich mladých cestovatelů (tedy vlastně cestovatelek, mužská část skupiny byla jednoduše zcela spokojena a žádný komentář prostě nemá), abyste si mohli udělat obrázek sami…

 

Zájezd do Anglie byl a je skvělou vzpomínkou, která mě přivedla k novým informacím o památkách či samotném Londýně. Měli jsme skvělou paní, která se o nás starala. Byla ochotná se s námi bavit o jejím životě a vyprávěla nám, jaké jsou jejich zvyky a my jsme tak mohli posoudit, do jaké míry jsou naše životy odlišné. Podívali jsme se i do Legolandu a vyzkoušeli skoro všechny zajímavé atrakce.

Lada Patzeltová, 8. třída

 

Cesta do Anglie byla sice dlouhá, ale hodně mě bavilo si povídat a koukat na horory. Na trajektu jsem spala. První den bylo špatné počasí, všichni byli unavení, ale i tak nás provázela dobrá nálada. Zrovna my s holkama jsme neměly moc dobrou rodinu – paní neměla uklizeno.

Další den byl úplně super, protože jsme byli v Legolandu. Akorát jsme tam mohli být ještě déle.

Poslední den bylo taky dobré počasí a krásné zážitky. Cestu zpátky jsem si taky moc užila.

Děkuji všem za krásný zážitek (až na rodinu tam)...

Kateřina Krejčová, 7. třída

 

Nejvíc se mi líbilo v Legolandu, bylo to tam hodně super, dost atrakcí, ale byli jsme tam hrozně krátkou dobu.

Rodina na nás byla hodná a bylo to u nich docela dost v pohodě. Jela bych tam spíše na delší dobu, ty tři dny utekly hrozně rychle.

Andrea Hamanová, 7. třída

 

V Anglii se mi nejvíce líbil Legoland, kde jsem si užila atrakce a nakupování. Nejmíň užitý byl pobyt v rodině. Na první pohled bylo vše dobré, ale postupem času nám začaly vadit nedostatky v úklidu.

Kristýna Hrnková, 7. třída

 

Na výletě se školou do Londýna jsem zažila neuvěřitelné dobrodružství. Ubytovali jsme se v host family a ta moje byla naprosto úžasná! S jejich 6 kočkami a 4 čivavami to bylo jako v pohádce.

Procházeli jsme malebný Londýn, který mě vtáhl do jeho atmosféry a představil své památky.

Johana Línková, 8. třída

 

V Londýně se mi moc líbilo, počasí bylo super a dlouhá cesta autobusem utekla. Rodina byla milá a ochotná. Nejvíce jsme si užila London Eye, Big Ben a hlavně Legoland. Trochu jsme se bála metra, ale bylo to úplně v pohodě. Kdybych mohla, určitě bych se tam vrátila zpátky, ale na víc dní.

Martina Vondráková, 8. třída

 

London Eye

Obrovské kolo, na pohled ze země bylo i trochu strašidelné. Bojím se výšek, takže se mi moc nechtělo. Nakonec jsem se ale přemluvila a šla. Krásný výhled, pohodlné kabinky. Doporučuji všem, i těm, co se bojí výšek. Ten výhled za to stojí. Za dobré viditelnosti je krásně vidět do dálky. Vidíte hezky celý Londýn a mě nejvíc zaujal výhled na Big Ben. Jízda trvá asi 30 minut, ale odnášíte si krásný zážitek a spoustu fotek.

Martina Vanclová, 7. třída

 

Nejvíc z celého zájezdu do Anglie jsem si užila Legoland. Byly tam super atrakce třeba jako horské dráhy, kolotoče, strašidelný dům nebo lodičky. Nebyly tam skoro žádné fronty, to bylo fajn. Škoda byla, že jsme měli málo času. Na konci byl prostor jít do velkého obchodu s legem a něco si koupit, odnést si suvenýr a skvělý zážitek.

Veronika Vanclová, 7. třída

 

Cesta v autobusu byla dlouhá, ale bavila mě. Bohužel jsem se tam moc nevyspala a když jsme pak devět hodin chodili, byla jsem unavená. Když už byl konec dne, rozdělili jsme se do skupin. Pro nás si přijel taxík. Naše paní na nás čekala venku před domem. Na první pohled to byla celkem hodná paní, ale nám se nelíbilo, jak měla doma uklizeno.

Nejvíc mě bavil Legoland, moc jsem si to užila.

Anastasiya Lavryk, 7. třída

Autor: Mgr. Jana Flečková

Zobrazit fotogalerii na Zoneramě

Zobrazení stránky: 0x