StarDance soutěž Soutěže

14.12. 2023

Kdo pravidelně sleduje na ČT 1 StarDance, ví, že je to taneční pořad, ve kterém vystupují mimo profi tanečníků i známé české osobnosti. Letos třeba sportovci, cukrář, moderátorka, herečky, zpěvák a další. A právě všechny taneční páry připravily pro školy taneční kroky a hudební podklad trvající pouze minutu a 7 vteřin! Podmínkou ve videu byly alespoň 2 taneční kroky podle zadání, hudba a taky fakt, že se mohou účastnit děti ve věku 5 - 19 let, dále už jsme mohli tvořit podle libosti.  

V našem soutěžním videu vystupují téměř všechny děti z I. a II. stupně, v nesoutěžním videu je také pedagogický sbor a neohrožené ženy z úklidu! Všem dětem i kolegům patří VELKÁ POCHVALA a OBROVSKÉ DÍKY za spolupráci, za trpělivost, za statečnost a výdrž (hlavně v té zimě venku), za vaše nápady a rady, pomoc při natáčení a hlavně za to, že ještě snášíte tyhle moje vrtochy a jdete do toho všichni! DĚKUJI!

Porota vybere pouze 3 nejlepší videa. Posuďte sami, zda máme šanci na výhru a držte nám palce! A kdybychom nevyhráli, video nám zůstane jako vzpomínka na tyhle bláznivé chvíle a za pár let se k nim třeba rádi vrátíme a budeme mít pusu od ucha k uchu! A o to jde! 

Soutěžní video je tedy bohužel bez dospělých, jinak je téměř totožné.

VŠECHNA SOUTĚŽNÍ VIDEA, včetně toho našeho, naleznete ZDE:

https://edu.ceskatelevize.cz/soutez/tanci-cela-skola-2/videa/2-stupen-zs

ZDE ODKAZ na nesoutěžní video:

https://www.youtube.com/watch?v=ABeTh2h7sPA

 

 

 

Autor: Mgr. Jana Kňourková

Zobrazení stránky: 0x