Slavnostní loučení deváťáků 2021/2022

01.07. 2022

30. červen byl dnem předávání letošního vysvědčení. Jinak prosté datum bylo letos pro žáky deváté třídy speciální. Byl to poslední den, kdy vstupovali do naší školy jako její žáci. Z dívek a chlapců, kteří k nám nastupovali v roce 2013 se postupně stali téměř dospělé ženy a muži, kteří se hodili do gala a z rukou třídního učitele převzali svá poslední základo-školská vysvědčení. Při této speciální události nezůstalo suché jediné oko přihlížejícího rodinného příslušníka. Přání do další životní etapy pronesli pan starosta i pan ředitel, školní docházku vtipně hodnotili mluvčí žáků, kteří si připravili i průřezovou fotoshow. Na závěr došlo i na třídního učitele, který se rozloučil se svými „dětmi“ a třídnické botky pověsil na pomyslný hřebík.

Tečkou a třešničkou na dortu byl pak společný oběd všech žáků a učitelského sboru na terase školy, který nabídl nefalšovanou příchuť právě začínajícího léta a grilování. Nesl se v pohodové atmosféře a uvolněné diskuzi mezi všemi zúčastněnými, která spolu s perfektním cateringem skvěle zakončila tento slavnostní den.

 

DEVÁŤÁCI,

přeji vám, ať je vaše další cesta opět podobně pestrá, zábavná, poučná a inspirativní. A ať na každý problém, který jistě přijde, najdete vhodná řešení.

HODNĚ ŠTĚSTÍ !!!

Autor: Mgr. Jiří Šimek, Ph. D.

Zobrazení stránky: 0x