Táborníček Třemešníček: Hledání tajuplného pokladu Projekty, granty

14.08. 2022

V pondělí jsme se seznámili s tématem tohoto týdne povídáním a následnou kresbou toho, co může být tajuplným pokladem, který budeme po zbytek týdne hledat.

Druhý den jsme se po ranní rozcvičce rozhodli prozkoumat, zdali náš poklad není na zahrádce, kde děti také plnily sportovní úkoly. Odpoledne si děti vyrobily dalekohled, který je nezbytnou součástí výbavy lovce pokladů.

Les byl místem, které jsme prohledali ve středu. Poklad však nebyl ani zde, tak děti alespoň vytvořily krásné obrázky z přírodnin. Odpoledne jsme tedy společně vytvořili další kus výbavy lovce pokladů – lupu. Zbytek dne jsme strávili na zahrádce.

Ve čtvrtek jsme ven vyrazili hnedka z rána na netradiční rozcvičku na zahrádce. Následně jsme doplnili energii svačinkou, a pak se vydali dál hledat poklad, tentokrát na louku. Ani tam jsme ho nenalezli, ale děti si nasbíraly do plat od vajíček vše, co jim osobně připadalo tak krásné, že by to mohlo být pokladem. 

Poslední den jsme konečně našli poklad! Spravedlivě si ho mezi sebe rozdělili a užívali si ho se svými kamarády poslední den před zaslouženým volnem.

Autor: Lucie Svědirohová

Zobrazit fotogalerii na Zoneramě

Zobrazení stránky: 0x