Táborníček Třemešníček: 1. týden

16.07. 2021

Úterý 13. 7. 2021

Dnes jsme se vydali do lesa, kde jsme postavili pár krásných domečků pro lesní zvířátka. Jen se sami podívejte, jak se dětem povedly. Cesta byla dlouhá a plná překvapení, když jsme došli na místo určení, postavili jsem domečky, některé děti tam rovnou ubytovaly pár broučků. Poté jsme udělali hada a posbírali šišky, abychom se mohli trefovat do stromu. Když jsme to v lese všechno zvládli, vydali jsme se zpět do školky a cestou hledali skřítky. Ve školce si každý dal svého skřítka do skříňky, protože nás bude hlídat po celou dobu tábora. Všichni jsme si to společně užili a za odměnu dostali výborný oběd.

Středa 14. 7. 2021

Dnešní režim byl zvláštní. Nešel totiž elektrický proud. Zvonek nám nefungoval, tak paní učitelky musely sedět u dveří, aby nás pustily do školky. Celé dopoledne jsme strávili v tělocvičně, soutěžili jsme v opičí dráze a hráli si s gymnastickými míči. Do školky jsme se vrátili na oběd, měli jsme krůtí guláš s těstovinami. Po obědě jsme si chvilku odpočinuli a vyrobili jsme pomocí krepového papíru obrázky.

Čtvrtek 15. 7. 2021

Dnes máme za sebou velký okruh po Bílé Třemešné. Od školky jsme se vydali ke hřbitovu, pokračovali jsme do parku a poté na Dubinu a zpět do školky. Cesta byla náročná, protože děti museli splnit spoustu nelehkých úkolů, které si pro ně připravil skřítek Třemešníček. Za odměnu se děti seznámily se skřítkem a dostaly od něj sladkou odměnu.

Fotografie zde

Autor: Kateřina Peterová

Zobrazit fotogalerii na Zoneramě

Zobrazení stránky: 0x